VÅRA LÄGENHETER

 

Centralt boende med god standard
Lägenheterna är centralt belägna med goda kommunikationer i närheten av Stenungsund. De är smakfullt möblerade och har mycket god standard. Sängar av god kvalitet för bra sovkomfort. Köket är komplett, utrustat för självhushåll med spishäll, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och det finns utrustning för strykning och städning i den gemensamma tvättstugan, där finns även tvättmaskin och torktummlare. Ett eget hem  med allt du behöver! Är det något du saknar försöker vi emotse dina önskemål i den mån vi kan.
 

 

En modern företagsbostad med service.

I varje lägenhet finns TV med  basutbud av kanaler . Trådlöst/fast  Internet finns givetvis att tillgå. 

Det är bäddat vid ankomst och rena handdukar finns också som  standard. Vi erbjuder, om så önskas, städservice med byte av sänglinne och handdukar samt slutstädning mot en avgift. Vi har egen personal som kan kontaktas kontorstid mån-fre 07:00-16:00.  Jouranmälan dygnet runt finns, där man kan få hjälp med akuta problem gällande lägenheterna.

I alla lägenheter finns en pärm  med utförlig information om just den lägenhet du bor i. Praktiska instruktioner vad gäller tvättstuga, sophantering och annat som kan vara bra att veta.

 

 

 Vi tror på trygghet, flexibilitet och service.

 

Trygghet. Vi arbetar nära våra kunder för att lösa era bostadsbehov med kort varsel och med god service.
Alla lägenheter är fastighetsbolagets egna, inredda och utrustade enligt god standard. 
 

 

Flexibilitet. Du hyr veckovis med en veckas uppsägningstid eller enligt avtalad hyresperiod. Vi pratar gärna företagsavtal som ger förmånligare priser vid hyra av  en eller flera lägenheter under längere perioder. 

 

 
Service. Vi har vår egen personal som tar hand om och sköter servicen för våra gäster. Det är bäddat och handdukar finns på plats när du kommer. Priset är alltid fast och inkluderar TV , sänglinne, handdukar . Vi utför, om  så önskas, mellanstädning med linnebyte samt slutstädning mot en extra kostnad.
 

 Säkerhet och miljö tar vi på allvar.

Lägenheterna är utrustade med utrymmningslarm och omfattas av SBA (systematiskt brandskyddsarbete).

Utrymningsplaner och brandsläckare finns i alla lägenheter och i korridorer.

Fastigheten är energideklarerad.

 

 
Gör det enkelt – kontakta oss
Kontakta oss för förslag. Vi gör gärna en visning eller skickar bilder på den lägenhet som vi tror uppfyller era önskemål. Vi kommer gärna med förslag för att hitta en bra lösning och ett avtal som passar ert bostadsbehov. Kontakta oss!
 
   
   
   
   
   
   
   

 

 

 

 

  

 

 

 

 
stäng